En hier een fotoreportage van “Beestig goe geamuseerd”, een festival gewijd aan oude tradities, dat afgelopen zondag plaatsvond in de Kempen op de grens van België en Nederland. Het festival vond plaats op 23 april, Feel Home EU was medeorganisator van het evenement en zorgde voor het “Oekraïense element”. Onze ongelooflijke meesters demonstreerden Oekraïense tradities aan de Belgen, want ja, Oekraïne is ook uniek omdat het heeft bewaard wat in veel landen lang vergeten was. Ondanks de regen en het slechte weer verheugden de bezoekers zich oprecht over de gelegenheid om zich onder te dompelen in de sfeer van creativiteit: van klein tot groot vlochten ze kransen, maakten applicaties en beschilderden, zongen… Speciale dank aan het team “Malva”, die “de lente ontmoette” in het midden van de regen – we denken dat de bezoekers het nog lang zullen herinneren. Deze show zal gepaard gaan met een echte Oekraïense drive. Jullie mensen zijn geweldig en ongelooflijk, bedankt allemaal voor jullie deelname en we plannen nieuwe evenementen

Tags:

No responses yet

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Свежие комментарии

Немає коментарів до показу.